Vermoeidheid die niet weg is na een weekeindje rust

Als je heel eerlijk bent verlang je naar rust. Je ervaart al langere tijd vermoeidheid die niet bijtrekt door een weekeindje rust te nemen. Toch ben je steeds maar doorgegaan. Tot het nu echt niet meer gaat.

Je weet niet goed hoe je het anders zou moeten doen in je werk en/of je gezin. Je hoofd is druk en je concentratie is minder, misschien voel je je ook down en angstig. Mogelijk zijn er nog andere klachten zoals onrust in je lijf, hartkloppingen, duizeligheid, stijve spieren, slecht slapen.

Het liefst wil je hier helemaal niet aan toegeven en gewoon doorgaan. Maar je lijf en je concentratie werken niet echt mee.

Hoe lang kan deze situatie nog duren ?

Je hebt al meerder keren geprobeerd even rust te nemen, maar dat was steeds onvoldoende. Je ziet op een gegeven moment de uitweg niet meer. Dan kan ook niet, want met een stresssysteem dat steeds aan staat krijg je op den duur oogkleppen op. Je kunt geen afstand meer nemen en de juiste dingen doen. Des te langer je niet de juiste dingen doet, des me meer raak je uitgeput en des te langer duurt je herstel. Als je nu niet stopt kan je straks helemaal niet meer functioneren in je werk en in je gezin en duurt je herstel nog langer.

Hoe zou het voor je zijn :

 • Om weer te weten hoe het voelt om uitgerust te zijn.

 • Om duidelijk te hebben wat belangrijk voor je is, zodat je keuzes kan maken op je eigen kompas (in plaats van verwachtingen van anderen).

 • Om rust in je hoofd en in je lijf te voelen.

 • Om vanuit vertrouwen te doen wat echt belangrijk voor je is in je leven.

Dat is mogelijk als je je inschrijft voor dit traject. Tussen de afspraken door ga je het thuis in praktijk brengen.

Door te werken met mij :

Weet je weer hoe het voelt om uitgerust te zijn.

Krijg je regie over je leven.

Leer je je eigen energiebalans bewaren.

Doe je dingen vanuit vertrouwen op jouw eigen kompas.

Krijg je meer rust in je hoofd.

Ja, dat wil ik!

Jouw inzet en investering:

 • Dit traject vraagt dat je met open mind komt opdagen als jezelf. En dat je het spel van herstel ook in je dagelijks leven gaat spelen. Ook als dat soms moed van je vraagt.

 • De investering is:

  – 3 maanden: € 1.497,= inclusief BTW (excl. BTW € 1.237,19)

  – 5 maanden € 2.297,= inclusief BTW (excl. BTW 1.898,35)

  – 8 maanden € 3.197,= inclusief BTW (excl. BTW 2.642,15)

 • Het is mogelijk dit bedrag als coaching te factureren aan je eigen bedrijf of aan je werkgever (opleidingsbudget of coaching naar aanleiding van ziekteverzuim).

Je krijgt hiervoor:

 • 1 op 1 sessies, online of in mijn praktijk in Utrecht.

  3 maanden: 6 sessies

  5 maanden: 10 sessies

  8 maanden: 16 sessies

 • mogelijkheid om 1x per 3 a 4 weken deel te nemen aan online groepscaching. Als je zelf inbrengt waar je tegenaanloop coach ik je daarop in deze sessies. Als je niets inbrengt krijg je sowieso voeding.

 • Eenvoudige informatie die je diepgaand inzicht geeft in de principes van natuurlijk herstelvermogen.

 • Tools voor thuis, op maat afgestemd op jouw situatie

 • Bij ziekmelding begeleid ik je bij je reintegratie. Jij, je leidinggevende en de bedrijfsarts zijn verantwoordelijk voor je re-integratieplan. Ik bespreek met jou de voortgang en overleg indien nodig samen met jou met je bedrijfsarts. Kort overleg van maximaal 10 minuten wordt niet apart berekend.

 • Beschikbaar stellen en interpreteren van de CSR vragenlijst stressklachten (dit is een voor burn-out/overspanning gevalideerde vragenlijst).

 • Het is mogelijk een psycho-fysiologische meting of een HRV-meting te laten doen. Beide meten lichamelijke ontregeling. Kosten hiervan worden apart berekend.

Ja, dat wil ik !

Ik wil informatie over een individueel traject / ik wil me graag aanmelden voor een individueel traject.

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Het is mogelijk om een gratis en vrijblijvende coach call aan te vragen om te kijken of dit traject passend voor je is.