Vermoeidheid die niet weg is na een weekeindje rust

Als je heel eerlijk bent verlang je naar rust. Je ervaart al langere tijd vermoeidheid die niet bijtrekt door een weekeindje rust te nemen. Toch ben je steeds maar doorgegaan. Tot het nu echt niet meer gaat.

Je weet niet goed hoe je het anders zou moeten doen in je werk en/of je gezin. Je hoofd is druk en je concentratie is minder, misschien voel je je ook down en angstig. Mogelijk zijn er nog andere klachten zoals onrust in je lijf, hartkloppingen, duizeligheid, stijve spieren, slecht slapen.

Het liefst wil je hier helemaal niet aan toegeven en gewoon doorgaan. Maar je lijf en je concentratie werken niet echt mee.

Hoe lang kan deze situatie nog duren ?

Je hebt al meerder keren geprobeerd even rust te nemen, maar dat was steeds onvoldoende. Je ziet op een gegeven moment de uitweg niet meer. Dan kan ook niet, want met een stresssysteem dat steeds aan staat krijg je op den duur oogkleppen op. Je kunt geen afstand meer nemen en de juiste dingen doen. Des te langer je niet de juiste dingen doet, des me meer raak je uitgeput en des te langer duurt je herstel. Als je nu niet stopt kan je straks helemaal niet meer functioneren in je werk en in je gezin en duurt je herstel nog langer.

Hoe zou het voor je zijn :

 • Om weer te weten hoe het voelt om uitgerust te zijn.

 • Om duidelijk te hebben wat belangrijk voor je is, zodat je keuzes kan maken op je eigen kompas (in plaats van verwachtingen van anderen).

 • Om rust in je hoofd en in je lijf te voelen.

 • Om vanuit vertrouwen te doen wat echt belangrijk voor je is in je leven.

Dat is mogelijk als je je inschrijft voor dit 1 op 1 maatwerktraject. Tussen de sessies ontvang je opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Aan het einde van het traject :

Weet je weer hoe het voelt om uitgerust te zijn.

Heb je regie over je leven.

Kan je je eigen energiebalans bewaren.

Doe je dingen vanuit vertrouwen op jouw eigen kompas.

Heb je meer rust in je hoofd.

Ja, dat wil ik!

Jouw investering:

 • Dit traject vraagt een investering in tijd. Naast de sessies vraagt het traject dat je aan de slag gaat met het toepassen van wat er in de sessies naar voren komt. Soms zijn er opdrachten om thuis voor te bereiden en uit te werken.

 • Je financiële investering. Dit is een maatwerk traject waarbij we afstemmen op jouw specifieke situatie.

 • Vergoeding van een deel van het traject vanuit je zorgverzekering is mogelijk als je aanvullend verzekerd bent voor oefentherapie.

 • Vaak wordt dit traject vergoed door je werkgever. Vraag na wat er mogelijk is.

Je krijgt hiervoor:

 • Het afgesproken aantal sessies coaching/oefentherapie. Deze sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Utrecht of via videoconsulten.

 • Tussen de afspraken door krijg je informatie en opdrachten van mij via een e-coach omgeving.

 • Beschikbaar stellen en interpreteren van de CSR vragenlijst stressklachten (dit is een voor burn-out/overspanning gevalideerde vragenlijst).

 • Het is mogelijk een psycho-fysiologische meting of een HRV-meting te laten doen. Beide meten lichamelijke ontregeling. Kosten hiervan worden apart opgenomen in de offerte.

 • Bij ziekmelding begeleid ik je bij je reintegratie. Jij, je leidinggevende en de bedrijfsarts zijn verantwoordelijk voor je re-integratieplan. Ik bespreek met jou de voortgang en overleg indien nodig samen met jou met je bedrijfsarts. Kort overleg van maximaal 10 minuten wordt niet apart berekend.

Ja, dat wil ik !

Ik wil informatie over een individueel traject / ik wil me graag aanmelden voor een individueel traject.

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Het is mogelijk om een gratis en vrijblijvende coach call aan te vragen om te kijken of dit traject passend voor je is.