Hoe creëer je (ook als je klachten hebt) een gedegen basis voor je eigen gezondheid zodat je stabiel kan leveren in je onderneming.

Heb jij een onderneming en daarnaast ook fysieke klachten (zoals vermoeidheid, duizeligheid, pijn) en verlang je naar meer ontspanning, energie, keuzevrijheid en dat je klachten op de achtergrond raken, dan bied ik je de mogelijkheid voor gratis coaching.

Je leert hoe een gedegen basis voor je eigen gezondheid werkt en onderzoekt je eigen patronen. De bijeenkomst is online en zal ongeveer 1 uur (met uitloop van maximaal 30 minuten) duren. Mogelijk werk ik ook 1 op 1 met 1 of 2 mensen met het onderwerp: waar loop je op leeg en wat kan je daaraan doen.

Heb je interesse, geef je dan nu op door via onderstaande link het aanmeldformulier in te vullen. In het formulier zie je de datum van de eerst volgende bijeenkomst. Er wordt een opname gemaakt van de bijeenkomst. Deze stel ik alleen ter beschikking aan degenen die erbij waren. Mocht je niet kunnen op betreffende datum en wel geïnteresseerd zijn, vul dan het formulier in en geef in de opmerkingen aan dat je niet kan op betreffende datum. Dan informeer ik je zodra de volgende datum bekend is.

silhouet van twee mensen die elkaar de hand toereiken

Heb je interesse, geef je dan nu op!

Het aanmeldformulier opent in een nieuw scherm.