Je bent ondernemer of manager en verlangt ernaar om in alle opzichten vrijheid te ervaren.

Je hebt al langere tijd last van terugkerende issues. Je verlangt ernaar om echt voluit te leven en vrijheid te ervaren. Hoe mensen jou zien komt regelmatig niet overeen met wat je van binnen voelt.

Misschien heb je regelmatig last van klachten zoals moeite met slapen, angst, pijn of duizeligheid, ben je al eerder eens uitgevallen met oververmoeidheid of andere klachten. Maar misschien is dat het niet en merk je vooral dat je niet voluit leeft, geen echte vrijheid ervaart.

Als je heel eerlijk bent komt het best wel eens voor dat je je schrap zet met woorden, met een houding, je afsluiten, in te hard werken, doen wat je goed kan terwijl je daar niet echt gelukkig van wordt.

Wat als je zo doorgaat ?

Je hebt wel het een en ander gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en misschien ook op spiritueel vlak. Maar toch lukt het niet om volledig als jezelf te verschijnen en je daarbij vrij te voelen. Regelmatig ervaar je dat je leegloopt van je werk of van bepaalde klanten. Voor je het weet gaan er jaren voorbij en mis je kansen op een leven waar je echt blij van wordt, een leven waarin je echte voldoening kan ervaren en impact kan maken.

Dit heeft ook effect op je directe naasten, je partner, je kinderen, vrienden en familie. Je kan ze hierdoor niet de onvoorwaardelijke verbinding geven die hen optimaal tot hun recht laat komen.

Hoe zou het voor je zijn om :

 • echt thuis te komen in jezelf en vanuit daar je onderneming te runnen / je rol als manager in te vullen.

 • om verbinding aan gaan met de mensen om je heen vanuit wie jij echt diep van binnen bent
 • innerlijke vrijheid, rust en kracht te voelen
 • lichtheid, lol en plezier te ervaren in je dagelijks leven

Jouw resultaat :

Je gaat een transformatie doormaken waardoor je thuiskomt in jezelf en je jouw levenspad op een nieuwe manier leert bewandelen en daarbij lichtvoetiger wordt. Je gaat herkennen wanneer je op jouw gouden pad zit en wanneer je daar vanaf raakt.

Doordat we niet alleen naar je patronen aan de oppervlakte kijken, maar juist ook de diepte ingaan is deze transformatie duurzaam en werkt deze blijvend door in je leven.

Jouw inzet en investering :

 • Dit traject vraagt van je dat je met open mind komt opdagen als jezelf. En dat je in je bedrijf en dagelijks leven gaat experimenteren met een nieuw levensspel. Ook als dat soms moed van je vraagt.

 • – 6 maanden € 997 exclusief BTW per maand / € 5.770,= exclusief BTW bij betaling in 1x
  – 12 maanden € 897 exclusief BTW per maand / € 9.970,= exclusief BTW bij betaling in 1x

  Ik kan dit bedrag factureren aan je eigen bedrijf of je werkgever.

Je krijgt hiervoor :

 • startsessie van 2 uur en daarna om de week een 1 op 1 sessies online of in mijn praktijk in Utrecht

 • mogelijkheid voor deelname aan online groepscoaching

 • eenvoudige informatie die je diepgaand inzicht geeft

 • tools voor thuis op maat afgestemd op jou.

Ja, dat wil ik !

Vraag een gratis en vrijblijvende match call aan om te kijken of dit traject passend voor je is door het aanvraagformulier in te vullen. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.